DSC06252-Edit

MOBIEL

Geef ems-trainingen waar je maar wil, binnen of buiten én volledig draadloos! De systemen van XBody zijn allemaal zo ontworpen dat je ze makkelijk mee kunt nemen in een tas of koffer. Zo heb je niet per se een eigen studio nodig en kun je voor een lage instapprijs ems-trainingen implementeren op locatie naar keuze. 

SHOP-IN-SHOP


Om Ems-trainingen te verzorgen heb je niet veel ruimte nodig. Zo kun je met XBody makkelijk een shop-in-shop implementeren in een bestaande ruimte, bv. in een healthcenter, sportschool, beautysalon of fysio praktijk. Zo voeg je makkelijk en met een lage investering, iets exclusiefs toe aan jouw huidige concept!

DSC06252-Edit
DSC06252-Edit

EMS STUDIO

EMS heeft zich de afgelopen jaren bewezen als succesvol bedrijfsmodel, en de populariteit van deze nieuwe manier van sporten blijft stijgen. Waarom? De sessies zijn kort, leuk, effectief en voor iedereen! Al ruim 86 landen en meer dan 5.000 studios maken gebruik van XBody! Bij XBody geven we het complete plaatje: we bieden je de volledige zakelijke ondersteuning en knowhow die je nodig hebt voor een succesvolle EMS-studio! 

Contact opnemen

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Kaart_XBody_locaties_Nederland-removebg-preview
Meer informatie aanvragen kan hier