REVOLUTIONAIRE GROEPSTRAINING VOOR 6 PERSONEN

Hét EMS-concept waar alles, maar dan ook echt alles, voor je is uitgedacht: De etalage, indeling van je ruimte, kleedkamers, ontvangst, trainingsruimte, verlichting en muziek.
Open nu jouw XBEAT studio!
De ultieme beleving door de draadloze EMS technologie van XBody: Klanten behalen resultaat in 20 minuten in een XBEAT studio waar kleurrijke verlichting en actieve muziek afgesteld is op de virtual trainer. XBEAT brengt groepstrainingen naar een ander niveau!
EMS is een van de snelst groeiende trainingsmethode binnen de fitnessbranche. Door de bewezen effectiviteit en lage investering is EMS exponentiële gegroeid. Duizenden sportstudio’s wereldwijd maken al gebruik van dit succes!

Open je eigen studio met XBEAT. Wij helpen je volledig op weg naar een goedlopende EMS-studio. Door de lage investering en een goed businessplan, heb je binnen no time jouw eigen studio up and running.

Op zoek naar een unieke manier om je huidige business uit te breiden? Implementeer XBEAT shop-in-shop: Een waardevolle toevoeging voor iedereen . Gebruik je lege spinningruimte of de ongebruikte aerobicszaal en start direct je XBEAT shop-in-shop.

Een training heeft nog nooit zo goed gevoeld! XBEAT is gecreëerd voor de nieuwe generatie die een uitdagende fitness ervaring zoeken met snel resultaat. Dit nieuwe concept van XBody combineert fitness, plezier en community in één unieke trainingsmethode.

MEER INFORMATIE?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP