xbody logo
Webshop

Review

Fer & Ingrid

In februari heb ik mijn eerste studio geopend, waarvoor ik in gesprek ben gegaan met verschillende aanbieders van EMS apparatuur. Nog onervaren merkte ik dat er veel verschil zit in de aangeboden materialen en kwaliteit. Veel bedrijven bieden materiaal uit China aan (voor de hoofdprijs) of hebben een arrogante manier van verkopen.

Ik werd uitgenodigd in de luxe showroom in Zevenbergen. Het materiaal van XBody is modern, kwalitatief en loopt voor op alle ontwikkelingen tov van andere EMS aanbieders. XBody straalt luxe uit.

Na een fijn gesprek met Niké heb ik voor XBody gekozen.

De samenwerking met zowel Niké als Jean Pierre ervaar ik als zeer prettig. Beide zijn ervaren in de EMS wereld en zijn zeer behulpzaam, reageren snel, zijn oplossingsgericht en denken mee. Ik heb veel gehad aan de samenwerking bij de 1ste studio en heb inmiddels een 2e studio geopend, waar ik met plezier opnieuw een samenwerking met XBody ben aangegaan.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram